PULZ

Pulz Fitness Om Pulz

Pulz Fitness er ikke bare et navn – det er en en mission, et helstøbt koncept for alle, der forventer kvalitet, effektivitet og synlige resultater af deres daglige træning. Hos Pulz Fitness har vi fokus på individet. Vi hylder mangfoldigheden, men holder fokus på hver enkelt deltager. Alle har ret til god og effektiv træning – uanset alder, kropsbygning og fysiske formåen.

Hos Pulz Fitness får du personlig kontakt med din holdtræner, og vores mål er, at alle skal have en god oplevelse og det bedst mulige udbytte af deres træning og personlige indsats. Pulz Fitness er 650 m2, der er fordelt på en sal, The Cave, café område og omklædning/bad. Lækkert fitness studie med træningsmuligheder for teens, unge, voksne, mænd og kvinder. Pulz kører løbende Bootcamps, lukkede forløb, foredrag og tilbyder personlig træning.

HVORFOR DU BURDE VÆLGE PULZ FITNESS

Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores træning, og vi har derfor indkøbt det bedste udstyr til formålet. Alle vores instruktører har flere års undervisningserfaring. Vi har et max på 8/19 personer på vores hold, hvilket garanterer kvalitet i undervisningen, mulighed for opmærksomhed på den enkelte – og dermed det bedste grundlag for, at vi kan lære dig at udføre øvelserne korrekt, så du får det optimale ud af din træning, og den tid du investerer.

Udvikling

Uanset dit niveau vil du altid kunne deltage på vores hold, fordi træningen kan modificeres af vores instruktører. Vores holdudbud byder på stor variation, hvilket sikrer en alsidig og inspirerende træning, som skaber både udvikling og synlige resultater. Vi har det bedste udstyr og tilbyder derfor også eGym´s intelligente styrketræningskoncept, hvor du kan træne hele kroppen på blot 15 eller 30 min.

Sammenhold

Vi gør meget ud af, at studiet er et sted, hvor du føler dig hjemme, og hvor du rent faktisk har lyst til at tilbringe din fritid sammen med andre. Når du kommer ind i studiet, vil du blive mødt af en energi og et overskud, der virker som en positiv motivation til at nå dine mål.

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag 05:00 – 22:30
Fredag 05:00 – 20:00
Lørdag 07:00 – 20:00
Søndag 07:00 – 20:00

Når du har købt et medlemskab i Pulz, vil du senest 1 dag efter dit køb modtage en personlig adgangskode, så du kan komme ind og træne i Pulz i vores åbningstid. Ønsker du at træne i vores cirkeltræningskoncept, skal du blot booke din første introduktion, så du kan komme godt i gang.

Da døren er låst med kode det meste af dagen, beder vi dig derfor kontakte os på mail, hvis du ønsker at aftale en tid til en rundvisning.

Pulz har ingen fast bemanding. Vi har taget et bevist valg om at gøre din oplevelse personlig, og derfor vil du ikke møde hverken telefondamer eller skrankepaver i vores studie. Studieejer Britt vil selv stå for rundvisning af gæster og nye medlemmer – derfor sender du en mail og aftaler din personlige rundvisning.

Send mail på info@pulzfitness.dk

VORES INSTRUKTØRER

Britt

"Great things never came from comfort zones"

Lone

"When the going gets tough - the tough get going"

Camilla

"Making a difference in one person's life may not change the World. But if I can change the World for one person - that's success for me"

Kamila

"Citat på vej"

Effie

"Citat på vej"

Adrian

"Every time you feel like giving up... Don´t"

Majbritt

"Believe you can and you’re halfway there"

Søren

"Never give up, just say yes!"

Jonna

"Citat på vej"

Ulla Maria

"Citat på vej"

Danni

"Livet får den mening du giver den"