PULZ

Pulz Fitness Om Pulz

Pulz Fitness er ikke bare et navn – det er en en mission, et helstøbt koncept for alle, der forventer kvalitet, effektivitet og synlige resultater af deres daglige træning. Hos Pulz Fitness har vi fokus på individet. Vi hylder mangfoldigheden, men holder fokus på hver enkelt deltager. Alle har ret til god og effektiv træning – uanset alder, kropsbygning og fysiske formåen.

Hos Pulz Fitness får du personlig kontakt med din holdtræner, og vores mål er, at alle skal have en god oplevelse og det bedst mulige udbytte af deres træning og personlige indsats. Pulz Fitness er 650 m2, der er fordelt på en holdsal, Pulz Cave, cirkeltrænings område, kredsløbs afdeling, lounge / bar område og omklædning/bad. Lækkert fitness center med træningsmuligheder for teens, unge, voksne, mænd og kvinder. Pulz kører løbende Bootcamps, lukkede forløb, foredrag og tilbyder personlig træning.

HVORFOR DU BURDE VÆLGE PULZ FITNESS

Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores træning, og vi har derfor indkøbt det bedste udstyr til formålet. Alle vores instruktører har flere års undervisningserfaring. Vi har et max på 8/19 personer på vores hold, hvilket garanterer kvalitet i undervisningen, mulighed for opmærksomhed på den enkelte – og dermed det bedste grundlag for, at vi kan lære dig at udføre øvelserne korrekt, så du får det optimale ud af din træning, og den tid du investerer.

Udvikling

Uanset dit niveau vil du altid kunne deltage på vores hold, fordi træningen kan modificeres af vores instruktører. Vores holdudbud byder på stor variation, hvilket sikrer en alsidig og inspirerende træning, som skaber både udvikling og synlige resultater. Vi har det bedste udstyr og tilbyder derfor også eGym´s intelligente styrketræningskoncept, hvor du kan træne hele kroppen på blot 15 eller 30 min.

Sammenhold

Vi gør meget ud af, at centeret er et sted, hvor du føler dig hjemme, og hvor du rent faktisk har lyst til at tilbringe din fritid sammen med andre. Når du kommer ind i centeret, vil du blive mødt af en energi og et overskud, der virker som en positiv motivation til at nå dine mål.

Er Pulz noget for dig ?

Da døren er låst med kode hele dagen, beder vi dig derfor kontakte os på mail, hvis du ønsker at aftale en tid til en rundvisning.

Pulz har ingen fast bemanding. Vi har taget et bevist valg om at gøre din oplevelse personlig, og derfor vil du ikke møde hverken telefondamer eller skrankepaver i vores center. Indehaver Britt vil selv stå for rundvisning af gæster og nye medlemmer – derfor sender du en mail og aftaler din personlige rundvisning.

Send mail på info@pulzfitness.dk

Hvordan foregår en rundvisning ?

Du vil få en guidet tur rundt i Pulz. Pulz byder på hele 650 m2 fordelt på træningsområder, sal, lounge og selvfølgelig omklædning og bad.

Når man skal vælge sit træningssted, er det vigtigt at ens kommende center har de redskaber, holdudbud og ikke mindst den helt rigtige atmosfære. Vi gør meget ud af at centeret ikke bare er et center, men et center hvor der er rart at være og du føler der er plads og højt til loftet.

En rundvisning kan derfor være en rigtig god idé – det er helt uforpligtende og gratis. Du skal afsætte 15 min… og måske lidt mere.