Fitness/eGym

SALE

Vi har en holdsal og Pulz Cave som benyttes til egen træning, personlig træning og holdtræning. Holdsalen er indrettet uden spejle, så du i stedet for at fokusere på, hvordan du ser ud eller sammenligne dig selv med de andre og instruktøren, kan give slip og nyde at træne og røre dig.

Vi gør opmærksom på at børn ikke må opholde sig i sal eller øvrige træningsområder mens forældre er på hold eller træner fitness. Tasker, overtøj, mobiltelefoner mm. bedes opbevares i skabene og må ikke medtages i salene.

KLIK HER OG TILMELD DIG I DAG!

UDEN FOR SALENE

Områderne uden for salene er indrettet med hyggelige siddepladser, hvor du kan slappe af og hygge dig før eller efter træning. Du kan du købe vand, proteinbarer, funktionsdrikke og frugtstænger. Du kan også tage en kop gratis kaffe.

Vi beder dig altid vise hensyn til de igangværende hold så disse ikke forstyrres unødigt. Vi frabeder derfor også leg og løb på gangen.

OMKLÆDING/BAD & PUSLEPLADS

I modsatte ende af studiets indgang findes toiletter, bade- og omklædningsfaciliteter.
I omklædningsrummene findes skabe til opbevaring af personlige genstande. Skabene aflåses med hængelåse, som medlemmerne selv er ansvarlige for at medbringe. Skabene skal tømmes helt efter brug.

I dame omklædningsrummet er indrettet pusleplads. Ved puslepladsen forefindes enkelte bleer, vaskeservietter og salve til de små. Der er micro ovn så du har mulighed for at varme en flaske.