FACILITETER 2018-08-23T10:07:50+00:00

OPEN GYM

I Pulz Fitness finder du ikke en masse træningsmaskiner. Vi har i stedet en række alternativer i det vi kalder Open Gym, som vi mener er langt mere effektivt. Har du lyst til en effektiv gang cardio træning er du velkommen til at sætte dig ind i vores bike sal og give den gas hvis salen alligevel står tom eller benytte vores løbebånd, crosstrainer eller climber.

I den store sal har vi en masse udstyr, som kan give dig en effektiv træning når der ikke er hold. Her er TRX, sjippetov, kettlebells, håndvægte, vægtstænger, sandsæk og boksehandsker, jump boxe , slammerballs og wall balls – ja vi vil faktisk vove påstanden at vi kan give dig en meget mere effektiv, mere alsidig og udfordrende workout om du har brug for kondition eller styrke – end du vil kunne få i maskinerne der er kendt fra traditionelle fitness centre.

Har du brug at gi den gas på egen hånd så kan du benytte vores Open Gym. Vi har på facebook oprettet en gruppe ” Pulz Member” du kan ansøge at blive medlem af. Her kan du skrive hvis du ønsker at lave en aftale med et andet medlem om at træne sammen – ligge dit eget træningsprogram ud eller dele erfaringer – stille spørgsmål etc. Open Gym er en super fed måde at få trænet på egen hånd hvis dagens hold ikke lige passer din kalender.

OBS: Af sikkerhedsmæssige hensyn, er aldersgrænsen for Open Gym fra 13 år.

SALE

Pulz Fitness open-gym-info

Vi har i alt 3 sale: To holdsale og en bikesal. Vores sale er indrettet uden spejle, så du i stedet for at fokusere på, hvordan du ser ud eller sammenligne dig selv med de andre og instruktøren, kan give slip og nyde at træne og røre dig.

I bikesalen har vi 17 stationære cykler, som kan indstilles individuelt. Har du dine egne cykelsko, skal du blot være opmærksom på, at vi kører med SPD/look kombi pedalsystem. Er du nybegynder, kan du benytte dine egne træningssko og låne speciel fodsystem til at klikke i pedalerne.

Af hensyn til hygiejnen har vi valgt ikke at leje cykelsko ud, og vi anbefaler, at du investerer i dine egne. Står bikesalen tom, er du velkommen til selv at hoppe på en cykel, proppe musik i ørerne, og give den gas.

Vi gør opmærksom på at børn ikke må opholde sig i sale mens forældre er på hold eller Open Gym. Tasker, overtøj, mobiltelefoner mm. bedes opbevares i skabene og må ikke medtages i salene.

KLIK HER OG TILMELD DIG I DAG!

UDEN FOR SALENE

Områderne uden for salene er indrettet med hyggelige siddepladser, hvor du kan slappe af og hygge dig før eller efter træning. Du kan du købe vand, proteinbarer, funktionsdrikke og frugtstænger. Du kan også tage en kop gratis kaffe.

Vi beder dig altid vise hensyn til de igangværende hold så disse ikke forstyrres unødigt. Vi frabeder derfor også leg og løb på gangen.

Pulz Fitness udenfor sale info

OMKLÆDING/BAD & PUSLEPLADS

Pulz Fitness Omklædning Info

I modsatte ende af studiets indgang findes toiletter, bade- og omklædningsfaciliteter.
I omklædningsrummene findes skabe til opbevaring af personlige genstande. Skabene aflåses med hængelåse, som medlemmerne selv er ansvarlige for at medbringe. Skabene skal tømmes helt efter brug.

I dame omklædningsrummet er indrettet pusleplads. Ved puslepladsen forefindes enkelte bleer, vaskeservietter og salve til de små. Der er micro ovn så du har mulighed for at varme en flaske. Spørg instuktøren for brug af micro ovn.