PERSONLIG TRÆNING I HADERSLEV – MED DIG I FOKUS!

Pulz er et træningscenter i Haderslev, hvor du – udover vores andre mange faciliteter – også har mulighed for at tilkøbe personlig træning. Der kan være mange årsager til at vælge en personlig træner:

  • Du ønsker at komme i en mærkbart bedre form
  • Du skal tabe dig
  • Du har brug for at blive genoptrænet
  • Du vil gerne være særligt tonet til en bestemt begivenhed
  • Du har nogle helt bestemte mål med din træning, som du gerne vil nå

Vores personlig trænere vil gøre alt for at give dig den bedste behandling og træningsoplevelse, og de vil med begejstring gøre dine mål til deres egne. Du vil blive hjulpet med at opnå alle dine sundheds- og træningsdrømme.

Kom i gang med et personlig træner-forløb

Personlig træning er både for mænd, kvinder og børn og kan kombineres med rådgivning om ernæring og kost for at sikre, at du opnår dine ønskede resultater. Vi kan skræddersy dit helt personlige forløb ud fra dine ønsker og din hverdag her og nu. Da Pulz ikke er et traditionelt træningscenter med høj musik og larm, har vi mange, der med stor glæde har nydt roen og den plads der er, når man træner.

Vi anbefaler, at du booker en uforpligtende samtale i vores træningscenter i Haderslev med én af vores personlige trænere, inden du beslutter dig for at starte. Et personlig træner-forløb er meget intenst, og man kommer meget tæt på sin træner og omvendt. Derfor er det vigtigt for os, at der er det helt rigtige match mellem træner og kunde, således at processen bliver god.

Vores personlige trænere i Haderslev har forskellige kompetencer

Vi har personlige trænere med forskellige kompetencer. Alle personlige trænere har grundlæggende uddannelse, men nogle af disse har et højere niveau af uddannelse og kvalifikationer. Vores personlige træner-team varierer, og du vil kunne se, hvem der er tilknyttet træningscenteret her på siden.

Nedenfor kan du læse om vores personlige trænere i Haderslev.

Er du ikke til personlig træning, hvor det er 1:1, kan du som alternativ overveje at deltage på vores lukkede Bootcamp forløb, som også foregår i træningscenteret i Haderslev (se mere under Bootcamps). Her træner vi flere sammen i små lukkede grupper, hvorfor der stadig er tale et om intenst forløb.

VORES PERSONLIGE TRÆNERE

Nye trænere på vej …

Vi har efterspørgsel efter Personlige trænere.

Send din ansøgning til info@pulzfitness.dk

Britt Rømer Soos

Kompetencer:
Funktionel træning (ønsker du at beherske en TRX sele og få inspiration til hjemmetræning, er du golf spiller eller anden idræts udøver). Britt kan med hendes mange TRX-certificeringer helt klart udfordre dig og lære dig at beherske selen. Hun har været med på TRX-bølgen, siden den kom til Danmark i 2013.

Kom i form-træning (all round træning for dig der skal i gang efter mange års pause eller er helt new bee). At opbygge en basis grundform og nørde teknik og korrekt udførelse af øvelser er absolut en af Britts mange forcer. Med 27 års træningserfaring har hun et skarpt blik for detaljer.