BODY & MIND

Balance, styrke og smidighed

Skab ro og fokus med bl.a. yoga, pilates, mobility og andre hold, som skaber balance og smidighed.

Krop og ikke mindst hoved styrkes og balanceres på disse hold, hvor der også er fokus på koordination og kropsfornemmelse. Din krop har brug for både fysiske udfordringer for at blive stærkere, og den har brug for smidighed, bevægelighed, afspænding og mental træning for at stresse af og skabe balance.

Vi har nogle kompetente instruktører, som tager dig væk fra hverdagens stress og jag for en stund. Alle uanset niveau kan deltage.

Pilates flow

Pilates er en skånsom styrke og stabilitetstræning af de dybe mave og rygmuskler samt bækkenbunden. Der er fokus på vejrtrækningen, koordination og udholdenhed, og vi øger vores bevidsthed af vores muskelkorset og bækkenbunden. Der lægges stor vægt på bevægekvalitet i træningen, og øvelserne udføres i et roligt tempo. Der trænes med egen kropsvægt, små bolde og lange elastikker.

Fysio Flow

En time som er relevant for alle og som specifikt træner hele

kroppens bindevæv igennem øvelser som kan minde lidt om øvelser der ses

ved både dans, yoga og mobility.

Med alderen vil bindevævet blive mere

stift og det bør derfor trænes 1-2 gange om ugen, fordi et sundt

bindevæv nedsætter risikoen for skader, inflammations sygdomme og

kropslige smerter Fysioflow er især godt til at reducere smerter i

nakke ryg og lænd, men fordi kroppens hvilesystem også aktiveres

undervejs er det også yderst gavnligt ved stress symptomer.

Timen afsluttes med en afspænding på 10 min. Det eneste redskab vi bruger er

en måtte. Tag gerne noget bevægeligt tøj på og en varm trøje/eget tæppe

til afspændingen.


Mobility & Stræk

Mobility forbedrer din smidighed, balance, styrke og kropsbevidsthed – supplér din anden træning med mobility og bliv endnu bedre! Mobility er bevægelighedstræning, Range of Motion træning (ROM).

Formålet er ikke at blive smidig for smidighedens skyld, men at kunne udføre alle typer bevægelser i dagligdag og idræt med større lethed. Vi arbejder med egen kropsvægt samt redskaber som træpinde, yogablokke, elastikker. Men også foamroller til at afhjælpe en træt og spændt krop. Foamrolleren er effektiv selvmassage og der arbejdes med bindevæv (fascia).

Yoga

Yoga er et flere tusinde år gammelt træningssystem for krop og sind. Og lad os med det samme slå fast – der er intet religiøst, spirituelt eller mystisk ved yoga. I hvert fald ikke i den yoga, vi underviser i Pulz Fitness.

Du får en stærkere og smidigere krop af yoga, men det betyder ikke, at du ikke kan dyrke yoga som utrænet. I Pulz Fitness er yoga også for begyndere – alle kan som udgangspunkt være med, du vil bare blive bedre

og bedre til de forskellige kropsstillinger med tiden.


Typisk for disse hold træner man i barre fødder. Du bedes medbringe din egen måtte til træningen da Pulz af hygiejniske årsager ikke tilbyder udlån af måtter.


GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV ET VALGFRIT HOLD

Pulz Fitness er ikke bare et navn – det er en en mission, et helstøbt koncept for alle, der forventer kvalitet, effektivitet og synlige resultater af deres daglige træning.

Hos Pulz Fitness har vi fokus på individet. Vi hylder mangfoldigheden, men holder fokus på hver enkelt deltager. Alle har ret til god og effektiv træning – uanset alder, kropsbygning og fysiske formåen.

Hos Pulz Fitness får du personlig kontakt med din holdtræner, og vores mål er, at alle skal have en god oplevelse og det bedst mulige udbytte af deres træning og personlige indsats. Pulz Fitness er 650 m2, der er fordelt på en holdsal, Pulz Cave, cirkeltrænings område, kredsløbs afdeling, lounge / bar område og omklædning/bad. Lækkert fitness center med træningsmuligheder for teens, unge, voksne, mænd og kvinder. Pulz kører løbende Bootcamps, lukkede forløb, foredrag og tilbyder personlig træning.

DOWNLOAD VORES GRATIS APP

Med vores app kan du nemt booke dig ind på et hold, blive informeret om nyheder og events og oveni få påmindelser direkte på din mobil, så du altid husker din træning.