BODY & MIND

Balance, styrke og smidighed

Skab ro og fokus med bl.a. yoga, pilates, mobility og andre hold, som skaber balance og smidighed.

Krop og ikke mindst hoved styrkes og balanceres på disse hold, hvor der også er fokus på koordination og kropsfornemmelse. Din krop har brug for både fysiske udfordringer for at blive stærkere, og den har brug for smidighed, bevægelighed, afspænding og mental træning for at stresse af og skabe balance.

Vi har nogle kompetente instruktører, som tager dig væk fra hverdagens stress og jag for en stund. Alle uanset niveau kan deltage.

Roll & Release

Her arbejder vi med foamroller hvor vi massere udvalgte dele af kroppen. Der arbejdes både med de såkaldte "trigger punkter" og fascia (bindevæv). Foamrolling er effektiv selvmassage og kan afhjælpe en træt og spændt krop. Øvelser på rullen kombineres med stræk øvelser.


Pilates

Pilates er en skånsom styrke og stabilitetstræning af de dybe mave og rygmuskler samt bækkenbunden. Der er fokus på vejrtrækningen, koordination og udholdenhed, og vi øger vores bevidsthed af vores muskelkorset og bækkenbunden. Der lægges stor vægt på bevægekvalitet i træningen, og øvelserne udføres i et roligt tempo. Der trænes med egen kropsvægt, små bolde og lange elastikker.


Mobility & Stretch

Mobility forbedrer din smidighed, balance, styrke og kropsbevidsthed – supplér din anden træning med mobility og bliv endnu bedre! Mobility er bevægelighedstræning, Range of Motion træning (ROM).

Formålet er ikke at blive smidig for smidighedens skyld, men at kunne udføre alle typer bevægelser i dagligdag og idræt med større lethed.

Yoga Flow

Yoga er et flere tusinde år gammelt træningssystem for krop og sind. Og lad os med det samme slå fast – der er intet religiøst, spirituelt eller mystisk ved yoga. I hvert fald ikke i den yoga, vi underviser i Pulz Fitness.

Du får en stærkere og smidigere krop af yoga, men det betyder ikke, at du ikke kan dyrke yoga som utrænet. I Pulz Fitness er yoga også for begyndere – alle kan som udgangspunkt være med, du vil bare blive bedre

og bedre til de forskellige kropsstillinger med tiden.


Typisk for disse hold træner man i barre fødder. Du bedes medbringe din egen måtte til træningen da Pulz af hygiejniske årsager ikke tilbyder udlån af måtter.


GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV ET VALGFRIT HOLD

Pulz Fitness er ikke bare et navn – det er en en mission, et helstøbt koncept for alle, der forventer kvalitet, effektivitet og synlige resultater af deres daglige træning.

Hos Pulz Fitness har vi fokus på individet. Vi hylder mangfoldigheden, men holder fokus på hver enkelt deltager. Alle har ret til god og effektiv træning – uanset alder, kropsbygning og fysiske formåen.

Hos Pulz Fitness får du personlig kontakt med din holdtræner, og vores mål er, at alle skal have en god oplevelse og det bedst mulige udbytte af deres træning og personlige indsats. Pulz Fitness er 650 m2, der er fordelt på en holdsal, Pulz Cave, cirkeltrænings område, kredsløbs afdeling, lounge / bar område og omklædning/bad. Lækkert fitness center med træningsmuligheder for teens, unge, voksne, mænd og kvinder. Pulz kører løbende Bootcamps, lukkede forløb, foredrag og tilbyder personlig træning.

DOWNLOAD VORES GRATIS APP

Med vores app kan du nemt booke dig ind på et hold, blive informeret om nyheder og events og oveni få påmindelser direkte på din mobil, så du altid husker din træning.