BOOTCAMPS

VORES BOOTCAMPS

CAMPS

På vores 6 ugers forløb får du mulighed for at deltage på 2 ugentlige hold samt selvtræne i hele perioden. Vi træner god og varieret træning og giver dig den bedste kickstart til at selv at kunne træne videre efter forløbet. Træningen er varieret og alle kan være med.

HOT MAMA

Hot Mama er et 8 ugers forløb hvor træningen er skræddersyet til målgruppen. Der tilbydes Hot Mama Gravidforløb, samt Hot Mama efterfødselsforløb Forløbende indeholder træning på lukket hold.

Adgang til lukket Hot Mama univers på facebook for tips og vejledning.

BUSINESS

Hos Pulz Fitness kan kollegaer træne på lukket hold med egen instruktør. Tidspunktet for træningen vælges af virksomheden, og ligeledes bestemmer virksomheden hvor lang tid forløbet skal strække sig over. Vi tilpasser træningen til lige netop jeres behov og niveau.

Bootcamps for alle

Hos Pulz tilbyder vi løbende bootcamps med særlige fokusområder. Bootcamps er din mulighed for at blive en del af et lukket træningsfællesskab med faste ugentlige træninger. Forløbenes indhold, struktur, varighed og pris er forskellige og afhænger af den enkelte bootcamp.


Vores bootcamps foregår på lukkede hold med maksimalt 8 – 12 deltagere. Her skal du hverken til- eller afmelde dig, for vi ved, du møder op. Du får sandsynligvis hurtigt blod på tanden, når resultaterne melder sig – uanset om du har tilmeldt dig med ønsker om vægttab, opbygning af styrke eller bedre kondition.


Træningen bliver varetaget af uddannede personlige trænere, og der er et skarpt fokus på dig og dine ambitioner, selvom I er flere på holdet. Bootcamp-træningen er med de samme deltagere hver gang, så I kommer til at kende hinanden. Det giver sammenhold, opbakning til ambitionerne og yderligere motivation for at få mest muligt ud af jeres intense træning.

Du skal ikke være medlem i Pulz for at deltage på vores Bootcamps.


Vores bootcamps handler ikke om vægttab, men om at komme i gang eller komme i form efter en lang pause, eller måske du aldrig har trænet før. Vi har fokus på den gode teknik og gør meget ud af lære dig det basale inden for træning.

Vores populære ROOKIE forløb på blot 4 uger – vil ruste dig til at forsætte træningen når forløbet er slut. Du kan sagtens have trænet i mange år, men måske du kun har trænet i maskiner, eller godt kunne tænke dig at udvide dit øvelses bibliotek. ROOKIE er 8 træninger hvor overskriften enten er: God overall træning. Læs mere om vores ROOKIE forløb her på siden og se kommende opstarts datoer.

Hot Mama er opdelt i et gravid forløb og et efterfødsels forløb på 8 uger med to ugentlig træning. Hvert forløb har plads til 8 mødre og der tages selvfølgelig hensyn, hvad angår musik. Vi kommer godt omkring mange træningsformer på timerne, som varer 55 min.

GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV ET VALGFRIT HOLD