BOOTCAMPS

Hos Pulz tilbyder vi løbende bootcamps med særlige fokusområder. Bootcamps er din mulighed for at blive en del af et lukket træningsfællesskab med faste ugentlige træninger. Forløbenes indhold, struktur, varighed og pris er forskellige og afhænger af den enkelte bootcamp.

Vores bootcamps foregår på lukkede hold med maksimalt 8 – 12 deltagere. Her skal du hverken til- eller afmelde dig, for vi ved, du møder op. Du får sandsynligvis hurtigt blod på tanden, når resultaterne melder sig – uanset om du har tilmeldt dig med ønsker om vægttab, opbygning af styrke eller bedre kondition.

Træningen bliver varetaget af uddannede personlige trænere, og der er et skarpt fokus på dig og dine ambitioner, selvom I er flere på holdet. Bootcamp-træningen er med de samme deltagere hver gang, så I kommer til at kende hinanden. Det giver sammenhold, opbakning til ambitionerne og yderligere motivation for at få mest muligt ud af jeres intense træning.

Det sker også ofte, at deltagerne træner sammen ud over de faste ugentlige gange, de deltager i bootcampen.

Vores bootcamps kan være delt op i hold for mænd, kvinder eller mix, og lektionerne foregår indendørs og udendørs. Træningen vil blandt andet bestå af frivægts- og kropstræning, TRX-øvelser, kettlebells, battle rope, slam balls og bildæk. Træningen vil udfordre dig, og du kan forvente at blive presset langt hårdere, end du ville blive, hvis du trænede på egen hånd. Forvent også at have det sjovt i motiverende selskab.

Vores bootcamps varer lige fra 4 – 10  uger, og træningslektionerne er af enten 45 min eller 55 min. varighed. De personlige trænere, der står for holdene, følger jer og jeres fremskridt nøje. Bootcampen foregår i Pulz Fitness, Nørregade 13 , og du behøver ikke at være medlem af fitnessstudiet for at deltage i bootcampen. Du skal dog være indstillet på, at du skal have et medlemskab, hvis du vil træne i studiet udover.

SE VORES FORSKELLIGE BOOTCAMPS