BOOTCAMPS

Hos Pulz tilbyder vi løbende bootcamps med særlige fokusområder. Bootcamps er din mulighed for at blive en del af et lukket træningsfællesskab med faste ugentlige træninger. Forløbenes indhold, struktur, varighed og pris er forskellige og afhænger af den enkelte bootcamp.

Vores bootcamps foregår på lukkede hold med maksimalt 8 – 12 deltagere. Her skal du hverken til- eller afmelde dig, for vi ved, du møder op. Du får sandsynligvis hurtigt blod på tanden, når resultaterne melder sig – uanset om du har tilmeldt dig med ønsker om vægttab, opbygning af styrke eller bedre kondition.

Træningen bliver varetaget af uddannede personlige trænere, og der er et skarpt fokus på dig og dine ambitioner, selvom I er flere på holdet. Bootcamp-træningen er med de samme deltagere hver gang, så I kommer til at kende hinanden. Det giver sammenhold, opbakning til ambitionerne og yderligere motivation for at få mest muligt ud af jeres intense træning.

Du skal ikke være medlem i Pulz for at deltage på vores Bootcamps.

Vores bootcamps handler ikke om vægttab, men om at komme i gang eller komme i form efter en lang pause, eller måske du aldrig har trænet før. Vi har fokus på den gode teknik og gør meget ud af lære dig det basale inden for træning.

Vores populære ROOKIE forløb på blot 4 uger – vil ruste dig til at forsætte træningen når forløbet er slut. Du kan sagtens have trænet i mange år, men måske du kun har trænet i maskiner, eller godt kunne tænke dig at udvide dit øvelses bibliotek. ROOKIE er 8 træninger hvor overskriften enten er: God overall træning. Læs mere om vores ROOKIE forløb  her på siden og se kommende opstarts datoer.

Hot Mama er et efterfødselsforløb på 8 uger med én ugentlig træning. Her handler det om at komme afsted til træning og møde andre nybagte mødre. Hot Mama har plads til 10 mødre og der tages selvfølgelig hensyn, hvad angår musik. Vi kommer godt omkring mange træningsformer på timerne, som varer 55 min. Her vil der både trænes med TRX seler, vægte, elastikker og kredsløbsudstyr.

SE VORES FORSKELLIGE BOOTCAMPS