TRÆNING EFTER FØDSEL

Vi har gjort det til vores mission at hjælpe byens  nybagte mødre i top form! Derfor tilbyder vi  Hot Mama forløb på 8 uger.

Hot mama efter fødsel:

Hot Mama efterfødsel er træningsforløb for dig, der lige har født og har gennemgået dit 8 ugers lægetjek. På timerne vil vi lave forskellige workouts hvor du både bliver udfordret på kondition, styrke og balance. Vi arbejder med vægte, egen kropsvægt, TRX seler etc., således at din træning efter fødsel både bliver sjov, varierende og udfordrende. Timerne og træningsprogrammerne er tilrettelagt efter de deltagere, som er tilmeldt. For at kunne opretholde kvaliteten på efter fødsel-træningen og komme rundt blandt alle deltagere, er der sat et max. på 10 mødre.

Træningen varer 55 min.

Pris for 8 uger inkl. en Inbody vejning: 995,-

Du får en Inbody vejning med som fortæller dig hvordan din krop er sat sammen.

Normal prisen for en vejning er: 129,-

Næste HOT MAMA forløb:

Vi starter nyt forløb op fredag i uge 37

Der trænes kl. 11.00 – 11.55

På timerne tilpasser vi lydniveau og musik, alt efter om vi har babyer på gulvet eller ikke.

Begynder dit barn at kravle, kan vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillade, at du deltager i efter fødsel-holdtræningen. Vi vil altid sørge for, at du får mest ud af din træning og anbefaler de første gange, at du kommer i god tid inden holdstart –  Vores erfaring siger, at det er en god investering lige at lade de små blive dus med både nye lyde og ansigter. Instruktørerne vil altid give en hånd med, hvis dit barn mister sutten eller har behov for at komme lidt op på en arm.  Vi er der for dig hele timen igennem!

Praktiske ting vedrørende træning  – efter fødsel-træning

Vi tillader ikke, at man tager sin barnevogn med ind i studiet. Baby og barnevogne kan også sagtens stå ude, hvor du nemt kan holde øje eller have babyalarm med til timen. I omklædning er der pusleplads, bleer. – alt er sørget for, således at du – som del af efter fødsel-træningen – både kan holde øje med baby og koncentrere dig om træningstimen.

Vi glæder os til at se en masse dejlige  kvinder til træning samt jeres små skønne babyer!