Herunder kan du læse mere om COVID situationen

GÆLDENDE RETNINGSLINJER (disse bliver løbende opdateret)

Venligst hav dit Corona pas klar ved ankomst i centeret.

Medbring ALTID håndklæde til træning i PULZ  samt egen træningsmåtte. Træningshandsker er et krav til TRX timerne – håndklæde er et krav uanset træningsform.

Til træning i fitness, eGym – tag en klud i de opstillede kurve og benyt klud til aftørring. Til holdtræning benyt klude inde i holdsalen. Der er opstillet sprayflasker flere steder i centeret. Du sprayer direkte på kluden og IKKE på udstyret. Når du forlader Pulz smider du din lånte klud til vask i de opstillede vaskekurve.

Vi har ikke åbent for offentligheden, da det kun er medlemmer med personlig kode, der kan komme ind. Leverandører, håndværker og prøvetimer kan kun komme ind efter aftale. Alle der færdes i Pulz registeres i henhold til hurtig smitte opsporing samt kontakt til alle medlemmer såfremt smitte måtte opstå.

Vi anbefaler, at du kommer omklædt og bader hjemme. Skal du videre på job efter træning, må du gerne tage et hurtigt bad.

Medbring venligst ikke børn – i nødstilfælde kan de opholde sig i caféområdet efter gældende retningslinjer. Ingen leg eller løben rundt.

Føler du dig syg eller sløj bedes du blive hjemme.

Vi vil flere gange dagligt rengøre alle berørte flader, lufte ud samt efterleve alle gældende retningslinjer. Vi beder derfor også alle medlemmer om at respektere ovenstående, så vi alle kan færdes sikkert og trygt i Pulz.

Tak for forståelsen og velkommen tilbage

SÆRLIGE RETNINGSLINJER FOR TRÆNINGSOMRÅDER

– max 10 personer i eGym område (inkl. instruktør)

– max 3 personer stræk område

– max 3 personer i sofa, 1 person på pr. stol – max 3 person i baren ( inkl. personale) Der holdes 1 meters afstand.

– max 25 personer inkl. instruktør i salen (2 meters afstand) Vi har dog et naturligt max. på 19 deltagere

– max 7 personer i herreomklædning – 1 meters afstand

– max 10 personer i dameomklædning – 1 meters afstand

– cardioudstyr skal afsprittes før og efter brug. Her er ophængt afskærmning.

– område i gangen – her vises hensyn og holdes 2 meters afstand.

  • Pr. 1/7 gælder en PCR test 96 timer (4 døgn)
  • Quick test gælder fortsat 72 timer
  • Du skal fremvise gyldigt corona pas til den ansvarlige frivillige eller instruktør – Download den nye corona pas app og gør det nemmere for os at tjekke når du ankommer.
  • Pr. 1/8 fortages der dagligt stik prøver blandt alle der træner den pågældende dag.
  • Pr. 1/9 skal der ikke længere forevises eller tjekkes corona pas.
  • Er du vaccineret gælder dit corona pas allerede 14 dage efter første stik og du skal herefter ikke testes mere.

Kompensation af medlemsskab under nedlukningen

Du bliver kompenseret for den periode Pulz har lukket

Har du valgt at lade dine betalinger for januar, februar og marts måned køre igennem? – Disse betalinger er forudbetaling og vil dække 3 måneder i den anden ende. Du kan stadig træne på vores online hold og benytte vores træninger på Youtube samt træninger i Pulz appen.

Har du valgt at sætte dit medlemskab på pause pr. 1/2 – trækkes der ingen penge, men den betaling der er kørt igennem 1/1, vil du, som hele tiden meldt ud, få kompenseret. Du får derfor en måned gratis, når vi må åbne igen. Man kan ikke opsige sit medlemskab i en pause periode. (det er ikke længere muligt at sætte på pause – deadline var 30/1).

Nye medlemmer kører efter samme vilkår. Har du meldt dig ind under nedlukningen, bliver du ligeledes kompenseret efterfølgende.