DANCE

Let's dance…

Træning behøver ikke altid at være hård styrke eller afslappende yoga. Det skal også være sjovt! Hos os kan du danse dig glad og i super form!

Pulz tilbyder forskellige dansehold og uanset dansetype, så kan alle uanset niveau være med.

Mest populære er vores Retro Fever-time, hvor musikken er 60’, 70’ og 80’ musik. Man kan ikke undgå at synge med og bare gi’ den gas. Du vil twiste, jive og høre kendte sange med Wham, Tina Turner, Jackson 5 mm. 


Latin Dance er også en time, der er meget besøgt. Her danses forskellige stilarter som salsa, ragga, merengue, samba etc. Rytmerne flyder ud i lokalet, og gør det umuligt at stå stille.

Alle uanset danse erfaring kan være med. Det handler blot om at have det sjovt og få sved på panden. Fordi vi ikke har spejle i vores holdsal vil du ikke føle dig usikker eller utilpas. Du vil give dig hen og gi den gas og få en danse time der giver dig fornyet energi-

Til timerne er det vigtigt med det rette fodtøj. Dine sko skal være "glatte" under bunden så du ikke står for fast. Du skal kunne twiste på fødderne. De forkerte sko kan være belastende for dine knæ og hofter.

Spørg instruktøren hvis du er i tvivl.

GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV ET VALGFRIT HOLD