DANCE & TONE

Let’s dance and move the body

Retro dance

Træning behøver ikke altid at være hård styrke eller afslappende yoga. Det skal også være sjovt! Hos os kan du danse dig glad og i super form!

Mest populære er vores Retro Fever-time, hvor musikken er 60’, 70’ og 80’ musik. Man kan ikke undgå at synge med og bare gi’ den gas. Du vil twiste, jive og høre kendte sange med Wham, Tina Turner, Jackson 5 mm. 

Det er vigtigt du har sko på du kan twiste din fod med. Løbesko er altså no go og kan med tid ødelægge dine knæ. Sålen skal være glat.

Alle kan være med.

Thai Bo

Timen er en koreograferet kampsports time med fokus på kondition, balance og stabilitet. Der er høj energi, råb og masser af sved på panden.

Timen bygges op i små blokke hvor både spark og slag sættes sammen til fedt musik. Slag og spark foregår ikke på andre men i luften (skyggeboksning)

Ale kan være med og du kan blive pænt afhængig af denne time.


Stram op

Stram op er en time hvor der er fokus på muskeludholdenhed og styrke træning af hele kroppen. På timen arbejdes der med egen kropsvægt og vægte/håndvægte. Redskaber som step bænke og elastikker (bands) kan ligeledes indgå i træningen. Alle øvelser kan justeres op og ned så det passer til dit niveau.

Få en tonet og stærk krop.

Timen afsluttes med stræk.


Spørg instruktøren hvis du er i tvivl.

GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV ET VALGFRIT HOLD