EGYM – INTELLIGENT STYRKETRÆNING

Intelligent, effektivt, innovativt

Vi er begejstrede for, at vi som de første og eneste i Haderslev kan præsentere dig for det smarte og digitale styrketrænings maskiner, hvor du kan træne hele din krop på 15-45 minutter.


Træn mere målrettet end nogensinde!

EGYM er en helt ny og intelligent form for styrketræning. 8 nøje udvalgte maskiner, sikrer, at du kommer hele kroppen igennem ved hver træning. Komforten er i top og risikoen for skader som følge af forkerte indstillinger og dårlig teknik er minimal.

Denne intelligente styrkecirkel består af 8 fuldautomatiske og forbundne styrketrænings maskiner, som passer perfekt til en komplet kropstræning. Først og fremmest er det sjovt, let og enormt motiverende at bruge EGYM.

EGYM Fitness-appen gemmer alle træningsresultater i realtid og sikrer, at brugerne til enhver tid kan tracke deres fremskridt.

Sådan kommer du igang

Når du har købt et medlemskab hos os kan du booke en tid til din personlige introduktion. Introduktionen koster 249,- inkl. armbånd.

Her får du en grundig gennemgang af maskinerne og vi indstiller dem til din højde, armlængde etc. Derudover spørger vi ind til dine helbredsoplysninger og skades historik så vi kan lave den helt rigtige træningsplan til dig.

Informationerne bliver lagret på et chip-armbånd. Ved din næste træning holder du blot dit armbånd op til maskinerne, hvorefter de automatisk indstilles til dig.


Maskinerne vejleder dig

Maskinerne er udstyret med en integreret touchskærm, der under træningen instruerer dig i at bruger maskinen optimalt. Det er faktisk som at gå fra maskine til maskine med en personlig træner ved din side – ved hver træning!

Træn hele kroppen igennem på en halv time
. Du kan komme hele cirklen igennem på 15 minutter. Kører du den igennem to gange, vil du opnå en yderst effektiv halv time, hvor alle musklerne trænes igennem.

Uanset om du er nybegynder, motionist eller i fantastisk form med mange års erfaring, vil du hurtigt mærke, hvor effektive vores maskiner er.

Track din træning

Via EGYM Fitness-appen kan du kan få overblik over din træning og udvikling. Dine træningsresultater synkroniseres automatisk med din brugerkonto, hvor du kan analysere din træning. Du kan optjene point ved at gennemføre specifikke øvelser og sammenligne dine point med venner, der også bruger EGYM Fitness-appen.


Det kan du bl.a. bruge appen til:

* Oprette en personlig træningsplan

* Se muskulære ubalancer

* Estimere din kropsalder

* Følg med i din træning, inkl. gennemførte og planlagte øvelser

* Optjene point, og sammenligne data med venner

* Vælg mellem mere end 1.000 øvelser med animerede demoer og udførlige beskrivelser

0:00
0:00

GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV ET VALGFRIT HOLD