OM PULZ FITNESS

Holdsal og The Cave

I Pulz har vi en holdsal og Pulz Cave som benyttes til egen træning, personlig træning og holdtræning.

Holdsalen er indrettet uden spejle, så du i stedet for at fokusere på, hvordan du ser ud eller sammenligne dig selv med de andre og instruktøren, kan give slip og nyde at træne og røre dig. Salen er forbeholdt holdtræning samt bootcamps – men er der ingen hold, der træner, er man velkommen til at benytte den til egen træning. Du kan se hvornår, der er holdtræning i Pulz appen.

I Pulz Cave har vi skabt et inspirerende træningsmiljø. Her finder du alt det udstyr, du har brug for til en omgang styrketræning, funktionel træning eller anden form for vægttræning. I Caven kan du træne selv eller med en træningsmakker. Caven er i udgangspunkt forbeholdt egen træning og personlig træning, men vil få gange om ugen være booket til holdtræning. Du kan se hvornår Caven er booket til holdtræning i Pulz appen.


I Caven finder du følgende udstyr:

> Håndvægte op til 30 kg

> Wall balls

> Battlerope

> Trapbar

> Olympic herre og dame stænger, samt teknik stang

> CLUSTER Pull up, dips stativ

> CLUSTER rack til Squat, benchpress og Dødløft mm.

> Landmine

> Concept 2 rower

> THOR Fitness AIR BIKE

> Kettlebells

> Slamballs

> Medicin bolde

> Boxing bag

> Jump boxes

> Hack Squat ben maskine


Vi gør opmærksom på, at børn ikke må opholde sig i sal eller øvrige træningsområder, mens forældre er på hold eller træner fitness. Tasker, overtøj, mobiltelefoner mm. bedes opbevares i skabene og må ikke stiiles på gulv i områderne.

Udenfor salene

Områderne uden for salene er indrettet med hyggelige siddepladser, hvor du kan slappe af og hygge dig før eller efter træning. Du kan du købe vand, proteinbarer, funktionsdrikke og frugtstænger. Du kan også tage en kop gratis kaffe.


Vi beder dig altid vise hensyn til de igangværende hold så disse ikke forstyrres unødigt. Vi frabeder derfor også leg og løb på gangen.

Omklædning, bad og pusleplads

I modsatte ende af studiets indgang findes toiletter, bade- og omklædningsfaciliteter. I omklædningsrummene findes skabe til opbevaring af personlige genstande. Skabene aflåses med hængelåse, som medlemmerne selv er ansvarlige for at medbringe. Skabene skal tømmes helt efter brug.


I dame omklædningsrummet er indrettet pusleplads.

DOWNLOAD VORES GRATIS APP

Med vores app kan du nemt booke dig ind på et hold, blive informeret om nyheder og events og oveni få påmindelser direkte på din mobil, så du altid husker din træning.