FUNKTIONEL

Træn kroppen til hverdagens udfordringer

TRX

Forkortelsen står for Total Body Resistance Excercise, og TRX-træning er kort fortalt et stroppesystem, hvor man bruger sin egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition.

På TRX timerne foregår alle øvelser med din egen kropsvægt som eneste belastning. Ved at indstille hvor højt remmene hænger, og hvor stejl en vinkel du ligger eller står i, kan du få din krop til at veje mere, så

øvelserne hele tiden kan gøres sværere og mere fysisk krævende – eller lettere, hvis du har brug for det.

TRX-træning er godt for alle. Men det er særlig godt, hvis du har særlige udfordringer – for eksempel skader i ryg, skuldre eller knæ. Det er også godt, hvis du – udover en stærk og smuk krop – gerne vil have større bevægelighed, balance og lethed i din krop og dine bevægelser.

TRX-træning egner sig til stort set alle, som ønsker at træne og blive udfordret på styrke, stabilitet, mobilitet og balance. Træningen kan bruges af alle – fra eliteatleter til begyndere eller folk under genoptræning.


POWER

Power er en god, udfordrende og sveddryppende træning.

Power er vores svar på Crossfit og en super effektiv all round time for dig der vil have funktionel træning krydret med styrke og udholdenhed.

Her kan nogle af øvelserne være teknisk krævende og det kan være en fordel at have deltaget på både BURN og STRENGHT timerne inden du kaster dig ud i en POWER.

Vi bruger redskaber som wall balls, kettlebells, vægtstænger og håndvægte, sjippetov, bolde, bænke og egen kropsvægt.

Power timen kan ligge både i holdsalen, men også i CAVEN. Du kan se i holdbookingen hvilket sted de forskellige hold ligger.

Hvad er funtionel træning ?

Funktionel træning indebærer konstant varierende funktionelle bevægelser udført ved en relativt høj intensitet. Funktionel træning er baseret på de funktionelle bevægelser i livet – løb, hop, løft, skub, træk, kast, osv. Funktionel træning byder på endeløse muligheder for variation og udfordring.

GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV ET VALGFRIT HOLD