GRATIS PRØVETIME I FITNESS – PRØV PULZ

Hos Pulz Fitness kan du til altid få en gratis og uforpligtende prøvetime for at se, om Pulz er noget for dig. Minimumsalder for prøvetimer til fitness er 15 år. Børn i alderen 12-14 år (og som er min. 155 cm høj) kan ifølge en voksen få en gratis prøvetime i vores eGym maskiner.*

For at få en gratis prøvetime i fitness skal du oprette din personlige profil via vores hjemmeside eller via Pulz Fitness-appen. Appen downloades i app-store og herefter kan du nemt ”købe” en gratis prøvetime. Har du brug for hjælp her til, er du mere end velkommen til at kontakte os på vores Facebook-side eller sende en mail til info@pulzfitness.dk

Vi glæder os til at byde dig inden for i Pulz Fitness, hvor der er stort fokus på træning med kvalitet og hyggeligt samvær! Opret din profil her.

* medlemskab for børn 12 – 14 år forudsætter, at barnet træner sammen med et voksent medlem hver gang.

Praktisk info om din prøvetime i fitness

Om du vil prøve vores intelligente eGym-maskiner eller et af vores hold – det er helt op til dig. Du kan booke et valgfrit hold eller en introtid til cirkeltræningsmaskinerne. En prøvetime gælder 14 dage fra den dag, du har hentet den – så derfor anbefaler vi, at du først henter din gratis prøvetime, når du har besluttet dig for, hvornår du gerne vil komme forbi vores fitnesscenter. Man kan kun hente en gratis prøvetime én gang. Er du stadig ikke overbevist, så er det muligt at købe enkelte træninger og klippekort.

Ved gratis prøvetime modtager du ikke nogen personlig dørkode – instruktøren vil stå klar til at tage imod dig, og vi beder dig derfor komme i god tid.

Studiet har en skopolitik, som betyder, at du ikke må færdes i fitness-centeret med udesko. Alt træning foregår i rene indesko. Medbring vand og håndklæde. Du kan selvfølgelig tage et bad efter fitnesstræningen, og du må også tage en kop kaffe/te, inden du smutter ud og erobrer resten af dagen.

BOOK GRATIS PRØVETIME NEDENFOR OG SE PRISER

GRATIS prøvetime

 hold eller cirkeltræning (eGym)

0,-

Du kan gratis booke et hold eller en træning i eGym maskinerne.

 Prøve måned kontant

  hold & fitness

399,-

3 mdr. kontant

  hold & fitness

1195,-

1 x klip

 hold træning

75,-

Køb ét klip til holdtræning hvis du stadig ikke er overbevist..

10 x klip

hold træning

695,-

Klippekort gælder KUN holdtræning.

Varighed: 3 MDR.

20 x klip

 hold træning

1295,-

Klippekort gælder KUN holdtræning.

Varighed: 6 MDR.