NYHEDER

NYT HOLD PÅ PLANEN !

STRONG SENIOR – lev et stærkt liv

❤️ NYHED I PULZ – STRONG SENIOR ❤️

Grundet stigende efterspørgsel efter målrettet holdtræning for seniorer – har vi valgt at oprette et helt nyt hold på planen:

🏋️‍♀️ S T R O N G         S E N I O R S 🏋️‍♀️

Vi har rigtig mange der allerede er kommet godt i gang i cirkeltrænings maskinerne – men som mangler træning med fokus på balance, mobilitet og mere funktionel styrketræning.

Derfor har vi fra torsdag den 7/11 lagt STRONG SENIOR på planen kl. 10.15 – 11.00

STRONG SENIOR er for dig der ingen erfaring har med træning eller som kun har trænet i vores eGym cirkel, men gerne  vil træne dig op til på sigt at kunne mere også deltage på de andre hold i Pulz.

Som medlem i Pulz kan du året ud booke dig helt gratis på timen hvis du kun har et Fri fitness medlemskab.

Men det gælder kun STRONG SENIOR holdet.

Ønsker du pr. 1/1 2020 at kunne deltage på Senior holdet skal du opgradere dit medlemskab, som giver adgang til alle hold ( Fri hold & fitness). Opgradering koster kun 60 kr mere om måneden. Opgradering af fri fitness medlemskab til fri hold & fitness kan kun ske via mail og kan tidligst ske fra din næste betaling. Under din profil kan du altid se hvornår din faste månedsbetaling kører.

Men året ud kan du booke gratis. Er du ikke medlem i Pulz  endnu er den første prøve time altid gratis. Du opretter en profil via vores hjemmeside og henter en gratis