NYHEDER

VIGTIG INFO – vedr. COVID-19!

VI HOLDER LUKKET !

Kære alle medlemmer

Vi har valgt at følge regeringens anvisninger og vil bidrage med vores del og tage ANSVAR. Derfor har vi besluttet at lukke Pulz Fitness helt ned med virkning fra torsdag 12/3 kl. 12.00. Vi afventer og følger regeringens udmeldinger tæt og afventer hvornår vi må åbne gradvist op.

Kan ikke takke jer nok – jeres energi giver det vildeste boost til at blive ved med at knokle på, I en tid der på INGEN måde er nem.

Det der startede med at være 14 dage kunne alle overskue – (vi bidrager gerne) – det blev udvidet til 10. maj, ja faktisk kan vi som branche ikke helt få noget at vide … selvom vi er klar til at åbne.😀

At størstedelen af branchen, også Pulz, ser ud til at falde ned mellem to stole i hjælpepakkerne gør det absolut ikke nemmere. Helt konkret ser det ud som om, at selvom vi er blevet tvunget til at lukke, lider betydelige tab, så bliver der ikke kompenseret med en krone 😢

Så at I er så mange der har valgt at beholde jeres medlemsskab har betydet at vi har kunne betale løn til instruktørerne, husleje, forsikring og leasing udgifter mm. – men medlemskontingenterne kan på den lange bane ikke dække de tab vi oplever. For naturligvis taber vi også medlemmer – og vi får heller ikke nogen ind.

Men der er jo ligesom to tilgange til det her – enten sætter vi os ned og ærgrer os, eller også finder vi mulighederne, er kreative – og knokler os igennem det.

Pulz har valgt det sidste, forsat med at skabe værdi og gøre det attraktivt at være og blive en del af Pulz Familien ❤️

Det har vi gjort:

Live træninger:
Vi har indtil nu leveret daglige LIVE træninger i vores facebook gruppe så i kunne holde jer igang hjemme i stuerne.
YouTube kanal:
Der ligger træningsvideoer frit tilgængelige for alle jer der ikke er medlem – for også at holde jer igang. Alle har brug for det i denne tid.

Udendørs træning:
Da det var muligt kørte vi hold udendørs. Fede timer, med sved, afstand og respekt. Det åbner vi igen – se nedenfor.

Hygiejne:
Vi har altid været ret hysteriske omkring rengøringen. Men alt er i perioden gjort rent fra ende til anden. Som i ALT 🙂 og ja noget skal man jo lave.

Det gør vi nu:

Udendørs træning:
Vi starter igen op med hold udenfor. Det bliver med max. 9 deltagere. Her overholdes alle retnings linjer og den anbefalede afstand. Første time er allerede lagt ind på søndag.
Den kan du booke nu – og flere udendørshold følger. BIKE og styrke hold med udstyr vil ligeledes tilgå udendørs.

Vi forbereder i det hele taget en hel del tiltag der lanceres til jer indenfor kort tid. De digitale muligheder har virkelig givet os blod på tanden for at udvide alle vores gode produkter – glæd jer :🙌

Det har vi klar, når vi må:

eGym:
Hvis vi får lov, åbner vi for eGym maskinerne. Det bliver dog lidt anderledes end tidligere (ligesom så meget andet)
Du skal booke dig, på den time du gerne vil træne. Her kan du booke dig ind i forudbestemte intervaller, og kan dermed få adgang fra klokken her – til klokken fem minutter i – hvor du skal være ude igen, altså have forladt Pulz:
Der kan max være 8 igang samtidig, og du skal have handsker på.

Holdtræning:
Små hold – placeret på tidspunkter, så der aldrig er for mange samlet samtidig. Det er et puslespil, men alle forberedelser klar til der åbner op.

Det kan du gøre:

Bak op – det smitter 💪
Bliv ved med at være en del af Pulz, og vis det gerne – vi nyder jeres energi. Det giver os energi.
Der er mange der har spurgt på donationer, om ikke I kan gøre det. Ja nu bliver jeg helt rørt … men tak. Af hjertet tak. ❤️

Henvis andre:🙏
Det aller aller bedste du kan gøre, er (udover at passe på hinanden) er at henvise andre nye medlemmer – hjælpe med at få gang i det hele igen.
Vi har til formålet givet alle medlemmer et gave/loyalitetsbevis på kr. 500,-  Det dækker opstart og noget af første måneds træning. Brug det så flittigt i kan 😄

Det du kender – fortsætter.
Vi vil som før krisen, også efter krisen, stadig holde den høje service og gode kvalitet vi er kendt for. Vi vil forsat levere motiverende og effektive træninger på små hold. Træning i eGym med afstand og stadig med den høje hygiejne I er vant til. Den gode kaffe og de hyggelige snakke og det helt unikke fællesskab. Alt det der kendetegner Pulz.

Vi ved ikke hvor længe vi skal holde lukket endnu og ej heller hvornår vi får lov bare at lukke lidt op for eGym maskinerne. Vi kan kun håbe det er snart.

Hvor mange glæder sig til vi starter igen? Kender du en der skal med?

Vi holder fast og vi takker fordi i holder fast med os – vi elsker jer hele banden – sammen kommer vi igennem ❤️❤️

❤️❤️❤️

Pas på hinanden !!

Loyalitets bevis – Gavebevis

Som tak og kompensation for den periode du ikke har kunne benytte trænings faciliteterne i indendørs  Pulz men fastholdt  medlemskab og løbende betaling, giver vi alle medlemmer et stk.gavebevis på 500 kr. pr. stk. som du kan give til en ven, kollega, nabo etc. som ønsker at starte træning i Pulz.

GAVEBEVIS dækker oprettelsesgebyr  (299,-) samt noget af den første måneds betaling afhængig af medlemskab.

Krav:

  • Gavebevis på 500 kr. kan gives til alle der ikke har haft et løbende medlemskab i Pulz i 2020.
  • Gavebevis kan kun benyttes til køb af løbende medlemskab fri fitness, fri hold & fitness, ALL In – ikke klippekort, kontant eller Kidz fitness.
  • Gavebevis kan indløses så snart Pulz er lukket op igen for træning.
  • Gavebevis kan indløses og har en gyldighed frem til 1/12 2020. Efter 1/12 frafalder mulighed for at indløse og benytte dette tilbud.

Sådan gør du i praksis:

Du skal som medlem/giver sende os en mail med fornavn, efternavn samt mail adresse på vedkommende du vil give dit gavebevis til. Vedkommende skal selvfølgelig have accepteret at starte medlemskab op i Pulz. Herfra tager vi over og kontakter din henvisning og vil sørge for resten.

Du sender mail til info@pulzfitness.dk mrk “Gavebevis”

VIGTIG INFO vedr. UDETRÆNING:

Alt træning udendørs er gratis for ALLE medlemmer over 15 år. Har du altså et Pulz fri fitness, Pulz fri hold & fitness eller klippekort, kan du booke på vores udendørshold. Børn der har Kidz medlemskab kan med fordel booke på yoga, TRX intro og løb for begyndere mm. Er du i tvivl hvilke holdtyper der passer til dig så spørg endelig.

Udendørshold foregår enten i Damparken, kløften eller i passagen hvor max. antal der kan deltage er 9 personer. Det vil altid fremgå af booking hvor holdet foregår. Pr. 8/6 må vi være flere på holdene og antallet bliver derfor sat op.

Ellers har vi oprettet udendørshold ude i passagen hvor der er mindre plads og derfor er max. deltager antal på 8 personer. Her vi vil der på bestemte ugedage være bike timer, Build & burn , TRX og andre dage vil vi kører styrke hold med udvalgt udstyr.

Nu også TRÆN SELV – se tider i Pulz appen.

Vi vil overholde de gældende regler for forsamling, afstand og rengøring.

Til træning i passagen medbringer du eget håndklæde, egne spinningsko.

Der vil være håndsprit til benyttelse før og efter timerne. Der er afsat 15 min mellem hver time til grundig rengøring af cykler  og udstyr.

Almindelig booking regler er gældende og der må max. bookes 1 hold pr. dag.