OUTDOOR

Fitness i Haderslev fyldt med kvalitet

Vi vil gerne skabe grundlag for den bedste træning for vores medlemmer i Haderslev. Af den årsag er vi et motionscenter, som aldrig går på kompromis med kvaliteten i vores træning, og har derfor indkøbt det bedste udstyr til formålet. Du kan eksempelvis finde kredsløbsmaskiner fra MATRIX og cirkeltræningsmaskiner fra eGym. Vi har bevidst valgt ikke have et hav af maskiner og udstyr, men kører derimod efter ”keep it simple” princippet. På den måde sikrer vi et fitness, hvor maskinerne ikke står tætpakket op ad hinanden, og at der er plads til frie armbevægelser. God og effektiv træning behøver ikke den store udstyrspakke.

Alle vores fitnessinstruktører i Haderslev har flere års undervisningserfaring. Vi har et maks. på 10/19 personer på vores hold/forløb, hvilket garanterer kvalitet i undervisningen og opmærksomhed på den enkelte – på den måde får du det bedste grundlag for, at vi kan lære dig at udføre øvelserne korrekt og får det optimale ud af den tid, som du investerer i motionscenteret.

Fokus på vores medlemmers udvikling

Fitnessbranchen er en stadig voksende industri – i Danmark såvel som i Haderslev – og der dukker hele tiden nye træningstrends op. Vi tilpasser hele tiden Pulz-konceptet og tilføjer den type træning, som vi mener er effektiv, og som passer til vores medlemmer i Haderslev. Det gør sig gældende både indenfor fitness, selvtræning, men i høj grad også inden for holdtræning.


Uanset dit niveau vil du altid kunne deltage på vores hold, fordi træningen kan modificeres af vores instruktører. Vores udbud af hold byder på stor variation, hvilket sikrer en alsidig og inspirerende træning, som skaber både udvikling og synlige resultater. Vi vil gerne sikre, at du bevarer motivationen i motionscenteret, og det kan du blandt andet gøre ved at afprøve de forskellige holdtyper.

Et fitnesscenter, der værner om sammenhold

Vi gør meget ud af, at fitness-centeret er et sted, hvor du føler dig hjemme, og hvor du rent faktisk har lyst til at tilbringe din fritid sammen med andre. Når du kommer ind i vores motionscenter i Haderslev, vil du blive mødt af en energi og et overskud, der virker som en positiv motivation til at nå dine mål. Centeret er indrettet med sofaområde, bar og hyggeområde – stilen er New Yorker-afslappet med et strejf af Nordisk. Vi elsker at være sammen og dele træningsoplevelser, madopskrifter og drikke en god kop kaffe.

Historien bag Pulz Fitness i Haderslev

Bag Pulz Fitness står stifter og indehaver, Britt Rømer Soos, som sammen med resten af personalet står klar til at byde nye medlemmer velkommen! Fitness har i 30 år fyldt meget i Britts liv. Både som instruktør på gulvet, underviser i salen, men også som leder og mentor for nye centre har hun opbygget en solid erfaring inden for fitnessbranchen.

Drømmen om at åbne sit eget har altid været der, og i 2014 tog hun springet og åbnede sit eget sted. Pulz Fitness i Haderslev blev en realitet.


GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV EGYM CIRKELTRÆNING ELLER ET VALGFRIT HOLD