PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning – med dig i fokus

Pulz er et træningscenter i Haderslev, hvor du – udover vores andre mange faciliteter – også har mulighed for at tilkøbe personlig træning. Der kan være mange årsager til at vælge en personlig træner:


  • Du ønsker at komme i en mærkbart bedre form
  • Du skal tabe dig
  • Du har brug for at blive genoptrænet
  • Du vil gerne være særligt tonet til en bestemt begivenhed
  • Du har nogle helt bestemte mål med din træning, som du gerne vil nå

Vores personlig trænere vil gøre alt for at give dig den bedste behandling og træningsoplevelse, og de vil med begejstring gøre dine mål til deres egne. Du vil blive hjulpet med at opnå alle dine sundheds- og træningsdrømme.

Kom i gang med et personlig træner-forløb

Personlig træning er både for mænd, kvinder og børn og kan kombineres med rådgivning om ernæring og kost for at sikre, at du opnår dine ønskede resultater. Vi kan skræddersy dit helt personlige forløb ud fra dine ønsker og din hverdag her og nu. Da Pulz ikke er et traditionelt træningscenter med høj musik og larm, har vi mange, der med stor glæde har nydt roen og den plads der er, når man træner.


Vi anbefaler, at du booker en uforpligtende samtale i vores træningscenter i Haderslev med én af vores personlige trænere, inden du beslutter dig for at starte. Et personlig træner-forløb er meget intenst, og man kommer meget tæt på sin træner og omvendt. Derfor er det vigtigt for os, at der er det helt rigtige match mellem træner og kunde, således at processen bliver god.

Vores personlige trænere i Haderslev har forskellige kompetencer

Alle personlige trænere har grundlæggende uddannelse, men nogle af disse har et højere niveau af uddannelse og kvalifikationer. Vores personlige træner-team varierer, og du vil kunne se, hvem der er tilknyttet træningscenteret her på siden.

Nedenfor kan du læse om vores personlige trænere i Haderslev.

Er du ikke til personlig træning, hvor det er 1:1, kan du som alternativ overveje at deltage på vores lukkede Bootcamp forløb, som også foregår i træningscenteret i Haderslev (se mere under Bootcamps). Her træner vi flere sammen i små lukkede grupper, hvorfor der stadig er tale et om intenst forløb.

VORES PERSONLIGE TRÆNERE

BRITT RØMER SOOS – Bossen

Kompetencer:

Funktionel træning (ønsker du at beherske en TRX sele og få inspiration til hjemmetræning, er du golf spiller eller anden idræts udøver). Britt kan med hendes mange TRX-certificeringer helt klart udfordre dig og lære dig at beherske selen. Hun har været med på TRX-bølgen, siden den kom til Danmark i 2013.

Kom i form-træning (all round træning for dig der skal i gang efter mange års pause eller er helt ROOKIE. At opbygge en basis grundform og nørde teknik og korrekt udførelse af øvelser er absolut en af Britts mange forcer. Med 30 års træningserfaring har hun et skarpt blik for detaljer.

THOMAS PETERSEN – Soldaten

Kompetencer:

Soldat siden ‘97. Kurser inden Militær fysisk træning,

kettlebell, TRX og funktionel træning. Thomas har trænet soldater i en årrække på ugentligt basis. Både uøvede og meget trænede.


“Træning er for mig et spørgsmål om balance og succes.

Balance på det mentale og fysiske plan og balance i vores hverdag

Det hele hænger sammen. Er der ikke balance i de tre elementer, får vi heller ikke succes med det vi foretager os… Sæt dig nogle mål og med balance i regnskabet, er chancen for succes, alt andet lige, meget større.. “

MARCUS ELLGAARD – Fyssen

Kompetencer:

Fysioterapeut uddannet med mere end 4 års erfaring fra ansættelse i lokal klink. Har du nakke eller ryg udfordringer er det en af specialerne. Et forløb kan være genoptrænings målrettet eller blot all round træning.

” At hjælpe mennesker og være med til at gøre deres hverdag bedre – er absolut noget der er værd at investere tid i “

Se endvidere mere om Marcus på M.E. Fysioterapi & Personlig træning.

GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV ET VALGFRIT HOLD