Trine:
“Jeg vidste udemærket, hvad der skulle til. Men alligevel gjorde jeg det ikke.”

Trine Søeberg

Trine er tidligere deltager på Super Sund Form holdet – og hun har tabt hele 24 cm fordelt på lår, hofte og talje og er gået to buksestørrelser ned.

(Endnu en gang: Stort tillykke med det flotte resultat Trine!)

– Hun er ikke i mål endnu, men hun er godt på vej.

I dag møder du en glad Trine, der nyder at træne og motionere. En Trine, der prioriterer træningen, uden at det behøver at gå udover samværet med familien.

 

Trine Søeberg

 

Nogle gange deltager hun på hold i Pulz alene, andre gange med nogle af de tidligere deltagere fra Super Sund Form holdet.

Derudover er hun glad for, at hun har fået et bedre forhold til mad – at hun sagtens kan spise lasagne og frikadeller med familien uden at have dårlig samvittighed – det behøver ikke være helt speciel mad. Hun har nemlig lært, at det drejer sig om fordelingen af mad og mængden af portionerne.

 

Men vigtigst af alt møder du en Trine, der er blevet bedre til at prioritere og tage vare på sig selv.

 

Men sådan så det ikke ud før!

Trine havde, som mange andre, taget alt for mange kg. på og fået gang i dårlige spisevaner. Derudover havde hun et stort ønske om at blive mor. Men ikke alle ønsker bliver lige nemt opfyldt.

Trine fortæller:

– Det tog 3,5 år med op- og nedture, hvor jeg tænkte: At det hele kunne da være lige meget. Og derfor blev træning og mange andre ting lidt ligegyldige for mig. Når ønsket om at få et barn var så stort, men det ikke lykkes – så kunne sådan noget som at holde sig i form og træning blive lidt… Hvorfor-agtigt?

Måske kan du nikke genkendende til, at vores humør og livsglæde i høj grad påvirker vores livsstil?

 

 

Men Trine blev gravid og fik en dejlig, lille pige, som i dag er 1,5 år gammel.

Da ønsket om at blive mor gik i opfyldelse, begyndte hun endelig at få lysten og motivationen til at prioritere sig selv og sætte gang i vægttabet.

Men det var sværere, end hun havde troet:

– Jeg holdte det i en periode, men så fik jeg travlt med arbejde, familie og barn. Og ja, inden jeg havde nået at se mig om, var jeg faldet tilbage til de gamle, dårlige vaner.

Trine vidste udmærket, hvad der skal til, når man vil tabe sig, strammes op eller komme i form. Alligevel var det svært for hende at gøre det. Hun manglede at koble træningen på, og ikke mindst at få rygraden til at holde fast i den nye livsstil.

 

Men så faldt hun over Super Sund Form holdet på Facebook.

Trine fortæller:

– I opslaget stod der, at jeg ville få feedback samt rådgivning omkring kost- og træningsvaner. Så havde jeg pludselig én, jeg skulle stå til regnskab overfor – udover mig selv. Det var lige det, jeg havde brug for!

Trine var også glad for, at Super Sund Form var på et lukket hold – dvs. det var de samme mennesker, der stod og ventede på, at hun mødte op.

– Det blev sværere at melde afbud, selvom familien og sofaen kaldte. De andre deltagere, som man i øvrigt får en rigtig god relation til, stod jo og ventede på mig. Det gav mig motivationen til at komme afsted, også når jeg ikke havde lyst. Jeg fik altid en god følelse bagefter– især efter træningen. Jeg overvandt den dårlige vane med at melde fra.

 

Fra 2 til 20 armbøjninger

Ifølge Trine var de personlige sejre og successer det bedste ved forløbet.

– At mærke at nogle af de ting, jeg ikke kunne gøre før, kan jeg nu. Det er en fed følelse! Jeg kunne f.eks. ikke tage mere end to armbøjninger før. Nu kan jeg tage ca. 20 – og endda udføre dem korrekt.

Hun var også glad for sammenholdet på forløbet:

– De andre var altid så glade for at se mig. Vi motiverede og havde en opbakning til hinanden, uanset hvor stærke vi hver især var.

 

Ny tankegang

Trine har også fået en anderledes måde at tænke på. Hvis hun ”skvatter i” – for det gør hun stadig i ny og næ – siger hun: ”Pyt! Fokus på det næste sunde måltid i dag!” Og så ved hun jo også, at der altid findes en ny dag i morgen.

– Frem for at vente med at ”starte igen” mandag, så kigger jeg fremad. Der er altid en ny dag i morgen, så hvorfor vente til mandag? Det der med at ponge sig selv for, når det går galt – det er også slut. I dag hviler jeg meget mere i mig selv.

”Hvad vil du sige til andre, der lige nu sidder og overvejer at investere i Super Sund Form?”

– Gør det! Spring ud i det. Det er pengene og tiden værd. Og du bliver med garanti taget godt imod. Britt har god energi og forstår at motivere. Selvom hun selv er i super form og fit (Trines ord. Tak Trine!), forstår hun at motivere. Også når man møder ind en dag, hvor man er træt og motivationen ikke er så stor til at starte med.

– Hun møder dig, hvor du er. Selvom vi var enormt forskellige på holdet, fik vi personlig vejledning og rådgivning. Britt fik os til at føle, at vi gjorde det godt. Og hun pressede os.

Sådan er Trines hverdag i dag. Hvordan er din?

Vil du, som Trine, også gerne:

• tabe cm?
• gå buksestørrelser ned?
• (gen)finde glæden ved at træne og motionere?
• få et sundt forhold til mad?
• få faste træningsmakkere?
• endelig give dig selv lov til at prioritere dig selv?

Så tilmeld dig Super Sund Form.

Håber sådan, at vi ses?

Kh. Britt