TRÆNING HOS PULZ

Pulz Fitness er ikke bare et navn – det er en en mission, et helstøbt koncept for alle, der forventer kvalitet, effektivitet og synlige resultater af deres daglige træning.

Hos Pulz Fitness har vi fokus på individet. Vi hylder mangfoldigheden, men holder fokus på hver enkelt deltager. Alle har ret til god og effektiv træning – uanset alder, kropsbygning og fysiske formåen.

Hos Pulz Fitness får du personlig kontakt med din holdtræner, og vores mål er, at alle skal have en god oplevelse og det bedst mulige udbytte af deres træning og personlige indsats. Pulz Fitness er 650 m2, der er fordelt på en holdsal, Pulz Cave, cirkeltrænings område, kredsløbs afdeling, lounge / bar område og omklædning/bad. Lækkert fitness center med træningsmuligheder for teens, unge, voksne, mænd og kvinder. Pulz kører løbende Bootcamps, lukkede forløb, foredrag og tilbyder personlig træning.

CIRKELTRÆNING

Vi er begejstrede for, at vi som de første og eneste i Haderslev kan præsentere dig for det smarte og digitale styrketrænings maskiner, hvor du kan træne hele din krop på 15-45 minutter.

HOLDTRÆNING

Uanset dit niveau vil du altid kunne deltage på vores hold. Vores holdudbud byder på stor variation, hvilket sikrer en alsidig og inspirerende træning, som skaber både udvikling og synlige resultater.

PERSONLIG TRÆNING

Vores personlig trænere vil gøre alt for at give dig den bedste behandling og træningsoplevelse, og de vil med begejstring gøre dine mål til deres egne. Du vil blive hjulpet med at opnå alle dine sundheds- og træningsdrømme.

STYRKETRÆNINNG FOR ÆLDRE

Ifølge de nyeste undersøgelser øger inaktivitet aldringsprocessen, mens aktivitet nedsætter hastigheden af aldring. Og i den sammenhæng scorer styrketræningen topkarakter.

BOOTCAMPS

Hos Pulz tilbyder vi løbende bootcamps med særlige fokusområder. Bootcamps er din mulighed for at blive en del af et lukket træningsfællesskab med faste ugentlige træninger.

GRATIS PRØVETIME

DER FÅR PULZEN OP

PRØV ET VALGFRIT HOLD